Gyproc plaatsen

Ervaring die uw vertrouwen waard is

U verbouwt of renoveert? Dan is Gyproc onmisbaar.

Door een vals plafond, scheidingswand of voorzetwand te plaatsen ziet uw huis ziet er plots een stuk beter uit. Daarnaast kan de muur mooi afgewerkt worden met een laag verf of behangpapier.

Consteca heeft jaren ervaring met het plaatsen van verlaagde plafonds, voorzetwanden en scheidingswanden. Eens deze geplaatst zijn kunnen we die natuurlijk ook perfect bepleisteren zodat u die kan afwerken zoals u wilt.

Contacteer ons

Als u het pleisterwerk, binnenbepleistering en plaatsen van gyproc in uw woning perfect wilt laten verzorgen, vertrouw dan op de expertise van Consteca.

Contacteer ons

Verlaagd plafond of voorzetwand laten plaatsen

U wil leidingen verbergen, uw plafond isoleren of gewoon een gezelligere ruimte? Dan kan u een vals plafond laten steken. 

Consteca is reeds jaren gespecialiseerd in het plaatsen van verlaagde plafonds. Voor  de plaatsing maken wij gebruik van gyproc in één geheel. Doordat we deze platen volledig op maat maken, kunnen wij een makkelijke plaatsing van een plafond in één dag garanderen.

Plaats een voorzetwand voor een bestaande muur om ze te verstoppen of makkelijker af te werken. Plaats een scheidingswand om uw ruimte opnieuw in te delen zonder grote werken uit te voeren. U wilt uw binnenmuren isoleren? Ook daarvoor kan u een voorzetwand plaatsen,

en de ruimte daartussen opvullen met isolatiemateriaal. 

De experts bij Consteca hebben jaren ervaring met het plaatsen van alle soorten wanden in Gyproc, zodat uw interieur er vlekkeloos uitziet.