top of page
Binnenbepleistering netjes afgewerkt,  N

Consteca: uw expert in alle pleisterwerken en plafonds

Consteca uit Londerzeel is in Antwerpen, Brabant en Brussel dé referentie en expert in binnenbepleistering en plaatsen van plafonds met Gyproc. 

Ervaring die uw vertrouwen waard is

De pleisterwerken van Consteca garanderen gladde en vlakke muren, wanden en plafonds overal in huis. Wij zorgen voor een binnenbepleistering die perfect hecht op elke ondergrond in uw woning.

 

Onze medewerkers zijn dankzij hun vele jaren ervaring perfect op de hoogte van de diverse pleistertypes voor verschillende situaties. Daarnaast zijn we ook specialisten in sierbepleistering.

 

Voor het plaatsen van plafonds maken wij gebruik van gyproc in één geheel. Doordat we uw gyproc volledig op maat maken, kunnen wij een makkelijke plaatsing van een plafond in één dag garanderen.
 

Onze familieonderneming levert al 55 jaar vakwerk in bepleistering en sierpleisters voor nieuwbouwprojecten, renovatie opdrachten, verbouwingen, aanpassingen en zoveel meer. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw pleisterwerken.

Binnenbepleistering, Architectenbureau V

Ontdek al onze diensten

Gespecialiseerd in pleisterwerken kunnen wij u van dienst zijn voor verschillende zaken. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en aarzel niet om ons te contacteren. 

carroussel_Binnenbepleistering
Buitenbepleistering
Gyproc
Steenstrips

Vertel ons waarmee we u kunnen helpen!

vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

Consteca

Bergkapelstraat 58
1840 Londerzeel

BTW BE0406039327

001-phone-call.png
001-new-email-outline.png
bottom of page