Binnenbepleistering

Bepleisteren van muren en plafonds

Wilt u uw binnenmuren of plafonds laten afwerken met pleisterwerk of gipskarton? Dan bent u bij Consteca aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise in huis. Wij leveren keer op keer een hoogwaardig eindresultaat, volledig op maat van uw woning. Wij vinden het belangrijk dat de nodige aandacht wordt besteed aan uw binnenpleisterwerk aangezien de kwaliteit van de binnenbepleistering de uitstraling van uw interieur voor een groot deel bepaalt.


Voor nieuwbouw of renovaties

Binnenbepleistering/gipskarton brengen wij zowel in nieuwbouw woningen als in renovaties aan. Ook het aanbrengen van de nodige dakisolatie (inclusief dampscherm) kan door Consteca uitgevoerd worden.

Bij bezettingswerken/gipskarton in nieuwbouw kunnen één of meerdere kamers ofwel de gehele woning (inclusief zolderverdiep) onder handen genomen worden. Eens de muren en plafonds volledig zijn uitgedroogd, kan er aan de slag gegaan worden met de schilderwerken.

Bent u bezig aan de renovatie van een bestaande woning? Dan kunt u uiteraard ook op onze diensten rekenen. Heeft u een nieuwe aanbouw geplaatst? Is de keuken gerenoveerd en kunnen de muren ook wat extra liefde gebruiken? Recent een muur uitgebroken? Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat uw muren of plafonds er weer zo goed als nieuw uitzien en netjes worden afgewerkt.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw binnenpleisterwerken/gipskarton. Uiteraard kan u ook voor buitenbepleistering/steenstrips bij Consteca terecht.


Contacteer ons

Als u het pleisterwerk, binnenbepleistering en plaatsen van gyproc in uw woning perfect wilt laten verzorgen, vertrouw dan op de expertise van Consteca.

Contacteer ons