top of page
DSCF5214-©NickCannaerts-HomeSweetHome.jp

Binnenbepleistering: Bepleisteren van muren en plafonds

Binnenbepleistering/gipskarton brengen wij zowel in nieuwbouw woningen als in renovaties aan. Ook het aanbrengen van de nodige dakisolatie (inclusief dampscherm) kan door Consteca uitgevoerd worden.

Voor nieuwbouw of renovaties

Bij bezettingswerken/gipskarton in nieuwbouw kunnen één of meerdere kamers ofwel de gehele woning (inclusief zolderverdiep) onder handen genomen worden. Eens de muren en plafonds volledig zijn uitgedroogd, kan er aan de slag gegaan worden met de schilderwerken.

Bent u bezig aan de renovatie van een bestaande woning? Dan kunt u uiteraard ook op onze diensten rekenen. Heeft u een nieuwe aanbouw geplaatst? Is de keuken gerenoveerd en kunnen de muren ook wat extra liefde gebruiken? Recent een muur uitgebroken? Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat uw muren of plafonds er weer zo goed als nieuw uitzien en netjes worden afgewerkt.

Aarzel niet om 
ons te contacteren bij vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw binnenpleisterwerken/gipskarton. Uiteraard kan u ook voor buitenbepleistering/steenstrips bij Consteca terecht.

DSCF5784-©Homesweethome-NickCannaerts.jp

Onze realisaties

Consteca uit Londerzeel is dé referentie en expert in binnenbepleistering en gyprocwerken.

Vertel ons waarmee we u kunnen helpen!

vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

Consteca

Bergkapelstraat 58
1840 Londerzeel

BTW BE0406039327

001-phone-call.png
001-new-email-outline.png
bottom of page