top of page
DSCF6033-©Homesweethome-NickCannaerts.jp

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen is een werkje dat met veel zorg en aandacht moet worden gedaan. Consteca heeft reeds jaren ervaring met het plaatsen van verlaagde plafonds, voorzetwanden en scheidingswanden. Op deze manier bent u verzekerd van een feilloos resultaat!

Verlaagd plafond of voorzetwand laten plaatsen

Consteca is uw deskundige voor het plaatsen van uw Gyproc wanden tijdens verbouwingen of renovatiewerken.  Gyproc is een heel dankbaar product om ruimtes bij te maken of anders in te delen. Met een vals plafond, nieuwe scheidingswand of voorzetwand krijgt uw woning een aanzienlijke meerwaarde . Met onze expertise komen wij voor aanvang van alle werken graag eens langs om samen met u een goede uitkomst voor al uw verbouwingswerken te bekomen. 


Naast het plaatsen van Gyproc kunnen we u uiteraard ook verder helpen met de afwerking. Na de plaatsing helpen wij u graag verder met de nodige bepleisteringen. Hierna kan de muur natuurlijk ook nog perfect afgewerkt worden met behangpapier of die mooie laag verf waar u altijd van droomde.

Wilt u leidingen verbergen, uw plafond isoleren of gewoon een gezelligere ruimte creëren? Dan kan u bij ons een vals plafond laten steken!

Met de plaatsing van een scheidingswand of voorzetwand kan u op een korte tijd zorgen voor een totaal andere look in uw woning. Scheidingswanden kan u plaatsen om uw ruimte opnieuw in te delen zonder grote werken uit te moeten voeren. Voorzetwanden zijn dan weer beter om een bestaande muur te verstoppen of makkelijker af te werken. Ook voor de isolatie van uw binnenmuren kan u een voorzetwand plaatsen en de ruimte daartussen opvullen met een duurzaam isolatiemateriaal. Op het einde kan de muur mooi afgewerkt worden met gepaste binnenbepleistering en een laag verf of behangpapier. 


De experts bij Consteca hebben jaren ervaring met het plaatsen van alle soorten wanden en plafonds in Gyproc, zodat uw interieur er vlekkeloos uitziet. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor het plaatsen van Gyproc of het bepleisteren van uw binnenmuren. 

DSCF0951-©Homesweethome-NickCannaerts.jp

Onze realisaties

Consteca uit Londerzeel is dé referentie en expert in binnenbepleistering en gyprocwerken.

Vertel ons waarmee we u kunnen helpen!

vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

Consteca

Bergkapelstraat 58
1840 Londerzeel

BTW BE0406039327

001-phone-call.png
001-new-email-outline.png
bottom of page