top of page
DSCF3341-©NickCannaerts-HomeSweetHome.jp

Uw partner voor de perfecte buitenbepleistering

De buitenkant van uw woning heeft heel wat te verduren door warmte, kou, vocht en vuil. Het is daarom aan te raden de gevel en buitenmuren van uw pand goed te beschermen met buitenbepleistering of gevelpleisters. 

Uw expert in gevelbepleistering en buitenbepleistering

Dankzij een goede bepleistering van de buitenkant van uw woning is die duurzaam beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Maar wat nog mooier is, het pleisterwerk geeft de gevels ook een prachtige uitstraling en benadrukt de volumes van het gebouw.

 

Pleister is zo plastisch en flexibel dat het elke architecturale vorm kan bekleden, zelfs de meest complexe. Daarbij is er een enorme keuze aan gevelpleisters en steenstrips. Allerlei texturen en honderden kleuren garanderen u dat Consteca de juiste oplossing vindt om de gevels van uw rustieke, klassieke, moderne of hedendaagse woning mee te bekleden.

Consteca in Londerzeel is al 55 jaar een expert in buitenpleisterwerk en gevelbekleding in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

55.jpg

Onze realisaties

Consteca uit Londerzeel is dé referentie en expert in buitenbepleistering en gyprocwerken.

Vertel ons waarmee we u kunnen helpen!

vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij contacteren u zo snel mogelijk terug!

Consteca

Bergkapelstraat 58
1840 Londerzeel

BTW BE0406039327

001-phone-call.png
001-new-email-outline.png
bottom of page