Consteca: uw expert in alle pleisterwerken en plafonds

Ervaring die uw vertrouwen waard is

Consteca uit Londerzeel is in Antwerpen, Brabant en Brussel dé referentie en expert in binnenbepleistering en plaatsen van plafonds met Gyproc


De pleisterwerken van Consteca garanderen gladde en vlakke muren, wanden en plafonds overal in huis. Wij zorgen voor een binnenbepleistering die perfect hecht op elke ondergrond in uw woning.


Onze medewerkers zijn dankzij hun vele jaren ervaring perfect op de hoogte van de diverse pleistertypes voor verschillende situaties. Daarnaast zijn we ook specialisten in sierbepleistering.


Voor het plaatsen van plafonds maken wij gebruik van gyproc in één geheel. Doordat we uw gyproc volledig op maat maken, kunnen wij een makkelijke plaatsing van een plafond in één dag garanderen.

Onze familieonderneming levert al 55 jaar vakwerk in bepleistering en sierpleisters voor nieuwbouwprojecten, renovatie opdrachten, verbouwingen, aanpassingen en zoveel meer. Ontdek onze realisaties onderaan deze pagina en laat u overtuigen!

Ontdek al onze diensten 

Gespecialiseerd in pleisterwerken kunnen wij u van dienst zijn voor verschillende zaken. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en aarzel niet om ons te contacteren. 

Contacteer ons

Als u het pleisterwerk, binnenbepleistering en plaatsen van gyproc in uw woning perfect wilt laten verzorgen, vertrouw dan op de expertise van Consteca.

Contacteer ons